Annonce

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU)

Meld dig ind i DSU

Vi kæmper for et samfund hvor alle mennesker kan kan bruge sine evner. Vi arbejder for et Danmark med fællesskab.

Kom ind i kampen - meld dig ind i DSU.

http://www.dsu.net/blivmedlem

Nyeste artikler

Random videos

Latest videos

Viewed videos

Find os på Facebook

Vi er på Facebook. Besøg siden og og giv os et "LIKE", eller kommentér vores indlæg.
Besøg os på Facebook
Vi er læsernes vagthund. Avisen-b.dk er et nonprofit medie, der giver vores kommentarer udvalgte politiske artikler i dagens debat.

Shoutbox

You must login to post a message.

22-01-2016 16:30
Jobfremgangen fortsætter skriver LO i dag Cool Se notatet her.... http://www.lo.dk/.
..g_MHL.aspx

08-01-2016 12:49
Lønfesten er forbi eller er den? Rapporten fra lønkommissionen er underkendt inden den er fremlagt. Cool

03-01-2016 10:30
Statsministeren er blevet følsom, nu vil han have en sober tone i debatten efter han gennem 4 år i opposition har brugt alle de beskidte tricks han har kunnet finde på. Cool

02-01-2016 13:06
Prinsen pensioneres i en alder af 81 år. Burde Dronningen (75 år) ikke følge hans eksempel, så de kunne flytte til CAIX i Frankrig? http://avisen-b.d.
..page_id=18

02-01-2016 13:04
Statsministerens nytårstale går ikke over i historien... http://avisen-b.d.
..dmore=1404

Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Dansk Folkeparti

Ekstra Bladet afslører i dag Dansk Folkepartis gruppeformand talte usandt i DR2 Debatten.

 

Det falske program, som skulle sikre DF uretmæssig støtte til sommergruppemøde, blev indsendt til EU 10 måneder efter sommeropholdet i Kolding. Dermed afsløres Peter Skaarups forklaring som helt håbløs.

 

 

 

 

For at underbygge den falske påstand om en sommerkonference indsendte Meld sågar billeder fra riddersalen på Koldinghus, hvor DF'erne hørte et foredrag med Morten Messerschmidt. Det var dette foredrag på 1-2 timer, som blev pumpet op til at være Melds sommerkonference for at få fingrene i det klækkelige tilskud.

 

Et af billederne, som parlamentet modtog, blev også bragt i DF's medlemsblad Dansk Folkeblad. Billledet er taget af DF's danske fotograf.

 

Ekstra Bladet har tidligere afsløret, at DF's ophold på Koldinghus 5. august 2014 med rundvisning, mødeforplejning og frokost reelt kun kostede godt 20.000 kroner.

 

De resterende 80.000 støttekroner har partiet aldrig redegjort for. De har blot erkendt at have brugt pengene og har erklæret sig klar til at foretage en tilbagebetaling på 100.000 kroner. Partiets samlede økonomiske bodgang i skandalen løber indtil nu op i 2,6 millioner kroner.

 

Penge som Europa-Parlamentet dog på ingen måde ønsker at tage imod, så længe EU's antisvindelenhed stadig efterforsker misbruget.

 

 

 

 

 

 


Dansk Folkeparti vil ikke undersøge Messerschmidts EU skaldale.


Morten Messerschmidt opgiver EU formandspost.

Messerschmidt skandale.

 


27. august 2016.
Ekstra Bladet skriver:
I et forsøg på at lukke sagen om misbrug af EU-midler og det syndige rod i de europæiske fonde Meld og Feld, har Morten Messerschmidt taget sin afsked som DF's gruppeformand i Europa Parlamentet.

Dansk Folkeparti har endnu ikke præsenteret Morten Messerschmidts afløser, men alt peger på, at 28-årige Anders Vistisen, bliver ny DF-rorgænger i Bruxelles.

Centralt placerede kilder i DF gør simpelthen klart, at Anders Vistisen er storfavorit til at tage over efter Messerschmidt.

I den forbindelse bliver det bemærket, at Vistisens eneste konkurrent, parlamentsmedlem Jørn Dohrmann, aldrig har været synderligt ivrig for at gå efter politiske lederposter.

En kilde forklarer, hvordan Jørn Dohrmann i sin tid som folketingsmedlem ganske usædvanligt takkede nej, da daværende partiformand Pia Kjærsgaard tilbød ham en formandspost i et af Folketingets udvalg.

Dermed bliver Morten Messerschmidts efterfølger efter al sandsynlighed en mand, som er dybt fedtet ind i skandalen om Meld og Feld.

Mystisk indsættelse.
Anders Vistisens indsættelse som ansvarlig for Melds økonomi er imidlertid omgærdet af mystik.

Han optræder nemlig som indsat på posten i de dokumenter, som Meld indsendte til de franske myndigheder, men samtidig slår mødereferatet fra generalforsamlingen samme dag - 19. november 2014 - fast, at Morten Messerschmidt var eneste dansker til mødet. Med andre ord fik Vistisen tilsyneladende sin post uden at være til stede på generalforsamlingen selvom Melds vedtægter foreskriver, at formand og kasserer vælges på netop generalforsamlingen.

Læs mere på http://www.ekstrabladet.dk.


Lars Løkke er en katastrofe for Danmark....


Den tidligere DF-profil Søren Krarup opfordrer partitoppen til at vælte Lars Løkke Rasmussen.

Løkke er en katastrofe mener Søren Krarup.

 


30. juli 2016.
Berlingske skriver:
I mine øjne bør Dansk Folkeparti vælte Løkke-regeringen uden betænkningstid. Løkke er en fuldstændig ukvalificeret leder, som hellere vil dyrke en europæisk overnationalisme end at passe på Danmark som et kristent land i vores egen, historiske sammenhæng, siger Søren Krarup til Berlingske og kalder i samme omgang Lars Løkke for "en katastrofe for Danmark".

I stedet vil den tidligere DF-profil have partiet til at pege på S-formand Mette Frederiksen som statsminister.

Læs mere på http://www.politiko.dk.Dansk Folkeparti vil stramme smykkelov....Martin Henriksen, vil stramme den omdiskuterede smykkelov yderligere.


3000 kr. - ikke til et par sko?.

 


17. juli 2016.
DR.dk skriver:
Alle ejendele til en værdi af 3.000 kroner eller derover skal fratages asylansøgere, der kommer til Danmark, ligesom hussalg i hjemlandet skal finansiere opholdet i Danmark, mener DF.

I dag kan myndighederne fratage flygtninge og migranters ejendele og kontante beløb, hvis værdien af ejendelene overstiger 10.000 kroner.

Den grænse skal ifølge udlændingeordføreren sænkes markant, så alle ejendele, der overstiger en værdi på 3.000 kroner, skal være med til at finansiere flygtningen eller migrantens ophold i Danmark.

"Vi vil gerne gøre det nemmere for myndighederne at konfiskere og beslaglægge værdier fra asylansøgere. Derfor foreslår vi at sænke grænsen til 3.000 kroner, og vi foreslår også, at man skal have mulighed for at tilbageholde ydelser fra det offentlige, hvis man konstaterer, at en asylansøger har økonomiske midler placeret på udenlandske bankkonti eller eksempelvis har ejendom i udlandet – eksempelvis i sit hjemland", siger Martin Henriksen.

Vores kommentarer:
I forvejen er hjælpen til flygtninge og asylansøgere nedsat til et beløb, hvor man ikke kan leve i Danmark, så vil Dansk Folkeparti tage de sidste kroner fra dem........

Er det vi ønsker Danmark skal være kendt for?
Er det dit ønske, det er den måde vi skal behandle menner på, der er i nød?

Læs mere på http://www.dr.dk. 

 

DF vendte på tallerken.......


Dansk Folkeparti har en holdning i dag og en anden i morgen.........

 

Dansk Folkeparti har et standpunkt i dag, et andet i morgen?

 


11. juni 2016.
Dansk Folkeparti var sidste efterår med til at sikre regeringens flertal for omprioriteringsbidraget, der skulle være med til at skære ned på kommunernes serviceudgifter på 2,4 milliarder kroner.

Regeringen lagde i stedet op til, at pengene kunne bruges på enten anden velfærd eller skattelettelser.

Men fredag aften vendte DF på en tallerken, da Kommunernes Landsforening (KL) og regeringen indgik en ny økonomiaftale.

Læs mere om Tulles shitstorm på http://www.eb.dk.Dansk Folkepartis smider Venstres regeringsgrundlag i skraldespanden!


Den samme dag fortrød Kristian Thulesen Dahl sin bombe under regeringen.

tør han nu....?

 


22. april 2016.
Socialdemokraterne kalder Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahls, udmelding om, at Dansk Folkeparti ikke vil støtte skattelettelser i den nuværende valgperiode for "en bombe under statsminister Lars Løkke Rasmussen og hans økonomiske politik".

" Hvis Dansk Folkeparti virkelig mener det her, så må det undre, hvorfor Dansk Folkeparti overhovedet holder hånden under statsminister Lars Løkke Rasmussen. Det her er jo at kaste kronjuvelen i regeringsgrundlaget direkte i skraldespanden," siger Socialdemokratiets politiske ordfører, Nicolai Wammen.

Selv om regeringen, Liberal Alliance og Konservative skulle finde penge, så skal de ikke bruges på skattelettelser, men på velfærd, lyder det fra DF-formanden, og det er Nicolai Wammen enig i.

Vores kommentar:
Statsministeren tager Dansk Folkepartis udmelding med knusende ro. Lars Løkke siger: "Partiet positionerer sig.... vi står fast på vores politik." Det betyder på jævnt dansk, at DF skal nok falde til patten, regeringen giver dem en luns på flygtninge politiken!

Det holdt ikke længe for samtidigt med Nicolai Wammen udtaler sig til Politiko, så fortryder Kristian Thulesen Dahl sim bombe under regeringen.

Dansk Folkeparti ved man - hvor man har. Bag regeringen på bekostning af pensionisterne og de svages vilkår i samfundet.

Læs mere om Dansk Folkepartis bombe under regeringen på http://www.politiko.dk.


 

 

Dansk Folkepartis politiske dobbeltspil rammer de svage i samfundet!


tør han nu....?

 


19. marts 2016.
Hvis du har det svært i Danmark, som arbejdsløs, enlig forsøger, handicappet eller nedslidt, så skal du nok ikke regne med hjælp fra Dansk Folkeparti. Pio har lavet en lille liste over DF-tiltag, som har skadet landets fattige.

Det er omvendt Robin Hood, der præger Dansk Folkepartis politiske linje overfor samfundets mest udsatte grupper. Mens DF-formand Thulesen Dahl ved sin magtovertagelse sagde ”Et samfund skal… måles på, om det favner dem, som ikke har det så godt”, så er den førte politik at vidne om noget ganske andet. kommentarer.

Netavisen Pio har samlet et lille overblik over Dansk Folkepartis historik, se det på grafikken herover, eller læs artiklen på PIOPIO.dk.

Læs mere om om Kristian Thulesen Dahl og Dansk Folkepartis dodbbelspil på http://www.piopio.dk.


I vidste det jo godt!

 


I vidste det jo godt

 


13. december 2015.
Frank Jensen skriver i BT:
DFs DOBBELTE ÆLDRE-HETZ: Ældre, som bor i Danmarks storbyer, bliver ramt dobbelt af finansloven. V, DF, K og LA vil med den ene hånd beskære deres boligydelse, og med den anden rulle ”billig bolig-loven” tilbage, der giver kommunerne mulighed for at stille krav om almene boliger i attraktive bydele.

Paw Østergaard Jensen mener DF går på to ben:
-et kontrol og nationalt ben, hvor de vil have ægte indrømmelser og har en ideologisk klar retning for samfundets udvikling mod noget mere 'rent' og kontrollerbart 'Danskt' med styr på befolkningen i enhver henseende og ambition om indflydelse på verden i en anglosaksisk retning.

-et ben, der angiveligt er socialt ansvarligt for show, her står de ikke fast og kræver reel indflydelse, blot lidt til de forhåndenværende overskrifter i medierne, så momentum kan holdes og mandattallet øges.

Læs mere på http://blogs.BT.dk. af Henny Christensen.


Messerschmidts fald

Leder i Information den 31. oktober 2015.

 

 

Igen og igen har Morten Messerschmidt forsikret, at alt er kørt efter bogen. Selvfølgelig kunne han godtgøre hver euro udbetalt fra to EU-fonde, men hvorfor skulle han nedværdige sig til offentligt at fremlægge bilag?

 

Bare fordi en nu tidligere partifælle i Europa-Parlamentet, Rikke Karlsson, kastede mistanke mod ham.

 

Næ, nej, med fuld opbakning fra partiformand Kristian Thulesen Dahl har Morten Messerschmidt fornærmet afvist at leve op til de standarder for åbenhed og kontrol, han har gjort til sin politiske karriere at forlange af alle andre.

 

For et parti, der iscenesætter sig selv på at være den lille mands kontrollant af de store bureaukraters lukkethed og misbrug af midlerne, rammer sagen med flerfoldig styrke. Morten Messerschmidts problem er for længst blevet hele partiets problem. Kristian Thulesen Dahl valgte i går at holde sig for øjne og ører.

 

Men så længe han ikke tager afstand fra Morten Messerschmidt, må vi andre regne det for stiltiende opbakning. Et åbent spørgsmål er det derfor, hvor meget Messerschmidt kommer til at tage med i et fald, der synes stadig mere uomgængeligt.

 

Læs hele lederen på Information, tryk her.........

 

 

Læs også: Skatteydere betalte 624.000 for DF's sommersejltogt (Information)

 

 

 


 

 

 

 

Ekskluderet DF medlem vinder injuriesag!


Det sejler for Morten

 


Den 20. oktober 2015.
Det ekskluderede DF-medlem Vivi Jensen fra Hjørring Byråd har vundet en injuriesag over tidligere partikolleger fra Dansk Folkeparti. Det var retssagen, der kostede Vivi Jensen medlemskabet af DF.

Vivi Jensen havde anlagt sagen, fordi hun mente, daværende partifælle Vibeke Købsted igennem flere år havde bagvasket hende ved at sprede falske rygter – eksempelvis, at Vivi Jensen havde fået polititilhold mod en borger, samt at hun har oprettet en hadefuld side på Facebook om flere DFere.

Under retssagen er det dog kommet frem, at Vibeke Købsted stod bag siden på Facebook, skriver Nordjyske.

Retten i Hjørring har altså tirsdag »renset« Vivi Jensen og bestemt, at Vibeke Købsted skal betale erstatning på 30.000 kroner, og et andet tidligere DF-medlem, Tom Bork, skal betale 10.000 kroner i erstatning til Vivi Jensen.

Retten i Hjørring kendte alle beskyldninger fra Vibeke Købsted og Tom Bork for ubeføjede, oplyser Vivi Jensens advokat til Nordjyske.

Vores kommentar: Vi venter nu spændt på om Dansk Folkeparti nu tilbyder Vivi Jensen medlemsskab igen og ekskludrer Vibeke Købsted og Tom Bork, eller om man fejer sagen ind under gulvtæppet?

Læs mere på http://www.nordjyske.dk.

 


 

Det sejler for Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti!


Det sejler for Morten

 


Den 16. oktober 2015.
EU-midler betalte dele af skibstur op til kommunalvalget i 2013.

EU's bogholdere har sat bevægelsen MELD og fonden FELD, der har Morten Messerschmidt i spidsen, under kritisk lup efter den store presseomtale i kølvandet på Rikke Karlsson exit fra DF i Bruxelles, skriver Ekstra Bladet.

Interessen samler sig især om en bådtur, som DF-toppen deltog på i august 2013 ombord på skonnerten Halmø.

Turen startede i Helsingør og fandt sted i umiddelbar forlængelse af folketingsgruppens sommergruppemøde. Ombord blev der serveret og drukket fadøl. Journalister fra de danske medier blev inviteret med på turen.

Overskriften for sejlturen var godt nok "Det sejler i EU. Vi sejler for Danmark."

Morten Messerschmidt (DF) skal via sin medarbejder i Europa-Parlamentet have forsøgt at få Rikke Karlsson til at underskrive helt blanke papirer til brug ved uddeling af EU-midler.

Det er en ikke almindelig praksis med mindre man har skjulte motiver.........

Læs mere på http://www.eb.dk.


 

 

Rikke Karlsson forlader Dansk Folkeparti.

 

Den 13. oktober 2015.

 

Dansk Folkeparti må sige farvel til europaparlamentsmedlem Rikke Karlsson. Hun forlader partiet i protest mod gruppeformand Morten Messerschmidt, det skriver politiko.dk her til morgen.

 

 

Det er med stor beklagelse, at jeg har måttet træffe denne for mig meget svære og alvorlige beslutning«, siger om sin exit.

 

Ifølge Rikke Karlsson skyldes hendes beslutning, at hun efter vejledning af sin nu tidligere partifælle Morten Messerschmidt (DF) er blevet rådgivet til at underskrive fondspapirer fra fondene Meld (Movement for a Europe of Liberties and Democracy) og Feld (Foundation for a Europe of Liberties and Democracy).

 

»Jeg har igennem længere tid bedt om at få et regnskab fra de europæiske fonde, jeg sammen med Morten Messerschmidt, Anders Vistisen og Jørn Dohrmann har siddet som medlem af siden valget 2014.

 

Jeg har siden forsøgt at få kontakt til Dansk Folkepartis ledelse, for at få hjælp til at få undersøgt de faktiske forhold i fondene.

 

Da dette ikke har været muligt, ser jeg mig derfor nødsaget til, at frasige mig et hvert ansvar i forbindelse med disse fonde og ser derfor kun en udmeldelse af partiet, som den eneste løsning,« siger hun.

 

Fakta om Rikke Karlsson.

Rikke Karlsson er en dansk politiker der ved Europa-Parlamentsvalget 2014 blev valgt til Europa-Parlamentet for Dansk Folkeparti. Rikke Karlsson var regionsrådsmedlem i Region Nordjylland og kommunalbetyrelsesmedlem i Rebild Kommune, men fratrådte disse poster når hun tilstræder som Europaparlamentsmedlem. Hun fik 9.205 stemmer ved Europa Palaments valget 25. maj 2014.


Dansk Folkeparti begår aftalebrud om skattelister.

 

Af Benny Engelbrecht(S), medlem af Folketinget
Den 16. august 2015

 

Dansk Folkeparti begår aftalebrud. I december 2014 solede DF sig i blitzlysene da de indgik en aftale om bekæmpelse af skattely med SR-regeringen, Enhedslisten og SF. Nu, bare otte måneder senere, vil DF bryde aftalen.

 

Hvad den præcise årsag er til denne omfattende ko-vending i forhold til skattespekulation fremgår ikke tydeligt af DRs interviews med partiets erhvervsordfører, men den tanke slår mig da, at DF alene gik med i december for at tækkes vælgerne og at de nu viser deres sande ansigt.

 

Jeg er glad for at vores skatteordfører Jesper Petersen er så klar i sin kritik som han er og jeg kan kun tilføje min personlige, dybe skuffelse over, at den omfattende indsats mod store virksomheders skatteunddragelse som vi i den tidligere regering stod for, nu ser ud til at smuldre.


Pia K. er uværdig som Folketingets formand

Pia Kjærsgaard, Dansk Folkeparti - Fotograf Steen Brogaard. Medlem af Folketinget Dansk Folkeparti. Folketingets formand. Kærmindevej 31, 2820 Gentofte

 

Den 6. oktober 2015.

I dag skal Pia K. for første gang føre dronningen på plads i Folketinget. Hvor ofte har vi mon i parlamentarisk tid haft formænd for Folketinget med højesteretsdomme? Pia K. har en sådan dom for racisme.

Mens Glistrup afsonede sin tre år lange højesteretsdom for skattesvindel, var Pia K. Fremskridtspartiets formand. Hvad der især var med til bringe ham til magten var som bekendt hans løfte om fjernelse af indkomstskatten efter, at VKR-regeringen på kun tre år 1968 – 71 havde sat Danmarksrekord mht. stigning i skattetrykket fra 32 til 42 pct. I 2008 satte Anders Fogh verdensrekord mht. skattetryk. - Oh, disse borgerlige skattehelte.

Pia K. fremhæver i sine Midtvejserindringer, at hun kun ”officielt gik ind for indkomstskattens afvikling” – altså ikke reelt. Hun har således løjet overfor sine mange, mange vælgerne. Under den seneste valgkamp erkendte den daværende FRP-ungdomsformand - nu DFs formand - Kr. Thulesen Dahl, at han heller ikke tog Glistrups løfte om afskaffelse af indkomstskatten alvorligt. Indenfor de seneste tre år har Thulesen givet løfter om 181 ufinansierede milliarder - dansk parlamentarismes hidtil største bluffnummer – uden indvendinger fra Pia K. Alligevel har flere og flere vælgere taget disse to politikere alvorligt. Hvordan er det muligt?

I sin tid som formand for FRP stod Pia K. bl.a. for følgende socialpolitiske synspunkter:

 

Boligsikringen og statsstøtten til det almennyttige byggeri skulle fjernes.

 

Det samme skulle børnetilskuddene og den økonomiske støtte til daginstitutionerne. Forældrene måtte selv oprette og drive sådanne institutioner, ligesom de pårørende til ældre familiemedlemmer selv måtte oprette og drive plejehjem, hvis de ikke kunne passe deres ældre.

 

En lang række invalide skulle fratages deres pension, og førtidspensionen skulle afskaffes. Landet skulle inddeles i 600 ’socialdistrikter’ hver med seks ’sociale sikringsvagter’, som - uden ankemulighed - skulle bestemme, hvem der kunne få hjælp og hvor meget. Retten til hjælp var hermed afløst af den gammeldags almisse. I de særligt fattige kvarterer skulle der dog opsættes havregrynsautomater. - Pia K.s positive holdning til velfærdsmodellen er således af nyere dato.


Hun har som bekendt længe foregivet, at DF er et særlig ældrevenligt parti. Men sidste efterår støttede partiet i 57 kommuner forringelser, som blev gennemført overfor de ældre, ligesom DF kort før sommerferien stemte for den nye Løkke-regerings afskaffelse af Thorning-regeringens Ældremilliard. DF foregiver i øvrigt ikke bare at være de ældres men også ’den lille mands’ beskytter. Pia K. er aldrig blevet konfronteret med den kendsgerning, at DF sammen med VK i Anders Foghs regeringstid førte en politik, som klart gavnede de velsituerede.


Hvordan skal vi dog kunne være tjent med Pia K. som Folketingets formand?.

Henning Tjørnehøj

 

 
En stemme på DF er en stemme på Lars Løkke som statsminister

 

På trods af store uenigheder på centrale områder – nulvækst og den offentlige sektor, brugerbetaling og velfærd, samt social dumping og det danske lønniveau – peger Dansk Folkeparti på Lars Løkke Rasmussen som statsminister efter næste valg. Og det gør de uden forhåndskrav.

Dermed er en stemme på Dansk Folkeparti, en stemme på Lars Løkke Rasmussen som statsminister.  Det er et faktum de vælgere, der overvejer at stemme på Dansk Folkeparti må forholde sig til. Dansk Folkeparti går til valg på fortsat vækst i den offentlige sektor, ingen brugerbetaling i sundhedsvæsenet og bekæmpelse af social dumping. Alt sammen i direkte modstrid med holdningen hos Venstre og Lars Løkke Rasmussen. 

Thulesen Dahl peger på Løkke uden forhåndskrav
Det er vælgerbedrag at bilde danskerne ind at Dansk Folkeparti kan indfri deres politik, samtidig med man har Lars Løkke Rasmussen som statsminister.  
 
Under Folketingets åbningsdebat 2014 udtalte Kristian Thulesen Dahl formand for Dansk Folkeparti:
”Det korte svar er jo, at vi peger på hr. Lars Løkke Rasmussen som statsminister efter næste valg, og det gør vi uden forhåndskrav.”


Dokumentation
Kristian Thulesen Dahl under Folketingets åbningsdebat 2014: http://www.ft.dk/samling/20141/redegoerelse/r1/beh1/217/forhandling.htm?startItem=#alleindlaeg

 

 


 

 

DF'eren Rene Lundegard ankalget for sexchikane......

 

 

 

Dansk Folkepartis absolutte top går nu ind i en usædvanlig sag om mulig sexchikane begået af et partiets byrådsmedlemmer.

 

René Lundegaard hedder DF'eren under anklage, der er medlem af byrådet i Nordfyns Kommune. Han benægter alle anklager.

 

Han er ifølge TV2 Fyn under anklage for at have begået sexchikane mod to kvindelige medarbedere, hvilket har fået kommunens borgmester til at indkalde byrådetsmedlemmet til to samtaler.

- Det her er selvfølgelig en fuldstændig uacceptabel adfærd, hvis det er sådan, det er fundet sted, som jeg har fået oplysninger omkring, udtaler borgmester Morten Andersen (V) til tv-stationen.

 

Partisekretær Poul Lindholm Nielsen er gået ind i sagen, som han behandler med stor nidkærhed.

 

Vi har selvfølgelig forklaret ham, at det er meget alvorligt, så han skal fortælle det, hvis der er noget. Men han siger, der er ikke noget, fortsætter Poul Lindholm Nielsen, og forklarer om partiets foreløbige opklaringsarbejde: "Vi har kigget på, om der var nogle sms'er med et indhold, vi kunne se. Det er der ikke. Det vil sige, der er ikke nogen rygende pistol. For nuværende er vi nødt til at afvente sagen og se, hvad der sker".

 

Kilde: Ekstra Bladet.......

og TV2 Fyn.

 

 


 

 

 

Endnu en svinestreg fra Dansk Folkeparti mod danske muslimer.


Send en mail til ham

 


Den 15. februar 2015.
LARS LØKKE ER REN skriver:
Dansk Folkeparti giver hele venstrefløjen skylden for angrebet i Kbh. Igen og igen udstiller DF sig selv - som et sygt parti! Del venligst, så vi kan få sat en stopper for dem.
Nok er nok DF!

Vi bakker fuldt og helt op kritikken af den usmagelige holdning fra Dansk Folkepartis medlemmet Kristoffer H Storm, der er folkevalgt regionsmedlem i Region Nordjylland.

I regionsrådet angiver han sin stilling som "Studerende" og medlem af Dansk Folkeparti. Vi mener han skal udbygge sine studier med et tillægstudie om "politisk moral". Vi stiller spørgsmålet:
"Hvad er den saglige baggrund for at hænge en enkelt befolknings gruppe ud for en terrorhandling, INDEN politiet er færdig med deres undersøgelser?"

Send en besked til ham på hans Facebook profil med kritik af hans handling. 

Bent Bøgsted stak af fra parkeringsskade.

 

Folketingsmedlem Bent Bøgsted (DF) ramte en parkeret bil med sin trailer ved Jem&Fix i Frederikshavn i weekenden. Han steg ud og beså skaden, og stak så efterfølgende af uden at orientere ejeren af den påkørte bil. Det skriver nordjyske.dk.

 

 

Det blev overværet af en lokal politimand, og da ejeren af den parkerede bil meldte episoden til ordensmagten, kunne man let finde frem til og kontakte Bent Bøgsted.

 

Ejeren af bilen, frederikshavneren Tony Skov, er vred og skuffet - især over, at det er et medlem af Folketinget, der flygter fra sit ansvar.

 

"Jeg mener, at de folkevalgte bør gå forrest med et godt eksempel og stå ved deres ansvar, siger Tony Skov, der nu må undvære sig metalfarvede Ford Mondeo stationcar, når skaden, en stor revne i højre bagdør, skal repareres", siger Tony Skov til http://www.nordjyske.dk/

 

 

 

 


 

 

Dansk Folkeparti lover sociale forbedringer.

Zenia Stampe, folketingsmedlem og næstformand for De Radikale er frustreret over Dansk Folkepartis mange løfter om sociale forbedringer for stort set alle samfundsgrupper.

 

Finansministeriet har regnet sig frem til Dansk Folkeparti har løfter om forbedringer for 155 milliarder kroner, som partiet ikke har financieret. Forelagt kritiken svar partitoppen at der er et arbejdsprobgram der skal udføres gennem en årrække, men det fremgår ikke i deres brochurer som de blandt andet omdeler på plejehjem.

 

Det har fået Zenia Stampe til at skrive på sin Facebook profil i januar måned 2015:

 

 

Maja Panduro(S), politisk ordfører - skriver om Dansk Folkepartis løfter:
De mange gaver består bl.a. af forældrefradrag for alle udgifter til børn og gratis offentlig transport til landets ældre. Det virker som om, at det kun har været fantasien, der har sat grænser hos Dansk Folkeparti. Mange af forslagene er skam sympatiske. Problemet er bare, at Dansk Folkeparti ikke kan pege på, hvor pengene til de mange gaver skal komme fra. 
 
Det er at føre danskerne bag lyset og holde dem for nar. Kristian Thulesen Dahl siger ting, han udmærket ved ikke bliver til noget. Han har f.eks. ikke engang ulejliget sig med at regne på, hvad hans mange gaver til de ældre vil koste. 
 
Dansk Folkeparti forklarer sig med, at de mange forslag blot er ”hensigter” og ”retninger”. Når Socialdemokraterne derimod foreslår noget er det ”løfter”, må man forstå på Dansk Folkeparti. En noget forvirrende logik. 
 
Vi er nødt til at have en ærlig debat. En debat hvor man fortæller, hvem der skal holde for, hvis andre skal have noget mere. Derfor er det vigtigt at få frem, hvad det er, Dansk Folkeparti går rundt og lover danskerne i aviserne, på sociale medier, og når de turnerer rundt på plejehjem og markeder.

 


 

Nu er den gal igen. Overskriften er på arabisk, og vi ved nok, hvordan Dansk Folkepartis Martin Henriksen har det med den slags knæfald for muslimerne.

 

 

 

Hos Kristian Thulesens Dahls tropper i Dansk Folkeparti er det absolut ikke faldet i god jord, at en Føtex-butik i Skanderborg har et prisskilt på arabisk.

 

Partiets udlændingeordfører, Martin Henriksen, har over for Ekstra Bladet betegnet de arabiske Føtex-skilte som et "knæfald for den stigende islamisering, der sker af vort samfund".

 

Dansk Folkepartis knæfald for islamiseringen!

Men hos Dansk Folkeparti har man imidlertid selv givet en hjælpende hånd til arabisk-sprogede. Partiet har nemlig på sin hjemmeside tidligere tilbudt en arabisk version af sit principprogram.

 

Dansk Folkeparti var endda det første parti til at få oversat sit principprogram til blandt andet arabisk.

 

I den forbindelse udtalte partiets daværende pressechef, Søren Espersen, til Politiken i november 2003:

"Der er borgere i Danmark, som kun taler og læser tyrkisk og arabisk. Vi ved, at der i nogle af disse grupper er mange forkerte forestillinger om Dansk Folkeparti og hvad vi egentligt mener, og dem vil gerne afkræfte."

 

Nu har piben fået en anden lyd.

Går man ind på Dansk Folkepartis hjemmeside i dag, er der ikke længere noget principprogram at finde på arabisk - eller hebraisk for den sags skyld. Nu figurerer programmet blot i en engelsk, tysk, spansk, fransk og svensk oversættelse.

 

Den arabiske udgave er behændigt blevet slettet i forbindelse med FØTEX sagen.

 

Spørgsmål: Hvordan har du med, at Dansk Folkeparti selv har oversat principprogrammet til arabisk?

"Jeg synes, at der er en tendens til at debatten nogle gange bliver lidt overfladisk. Måske endda meget overfladisk. At vi på vores hjemmeside af hensyn til udenlandske journalister - eller andre folk fra udlandet - har oversat det til forskellige sprog, synes jeg er noget helt andet," siger Martin Henriksen til Ekstra Bladet.

 

 

 


 

 

Der kan slet ikke trækkes nogen streg for ytringsfriheden, skrev Pia Kjærsgaard (DF) den 7. januer 2015 på Facebook. Men for medlemmer af Dansk Folkeparti gælder åbenbart andre regler.

 

 

Mail fra partisekretær Poul Lindholm.  August 2014.

Kære tillidsfolk i Dansk Folkeparti
Undskylder forlods, hvis nogle måtte blive lidt træt af nedenstående. Men jeg sender det kun, fordi jeg anser DF for at være den største trussel mod … DF og for  i al fredsommelighed sådan en mandag sommeraften at mane til besindighed og omtanke, is i maven m.v.

Danmarks Radio har her til aften sat hele to journalister til at arbejde med vedhæftede Facebook-opdatering, der angiveligt er fra Guldborgsund lokalforening af DF. Der står, kort refereret, at muslimer er forkvaklede og skal smides ud.

Udover at den er generaliserende og klodset i sit budskab, så er den heller ikke sprogligt sådan lige i øjet… Så faktisk alt i alt ikke blændende for DF.

Martin Henriksen er her til aften blevet kontaktet af DR om DF’s syn på dette, og jeg har aftalt med Martin, at han stille og roligt siger, at teksten er netop noget klodset og generaliserende, men at den er skrevet under indtryk af den meget voldsomme voldshandling, der fandt sted lige udenfor Christiansborg mellem nogle demonstrerende kurdere og en tilhænger af terroristerne i Islamisk Stat (ISIS). (kan ses på BT.dk)

Desuden siger Martin, at han beder partisekretæren tage en snak med folkene i Guldborgsund. Hvis det er nogen derfra, der har ladet sig rive med af stemningen, kender Martin Guldborgsund-folkene som besindige, fredelige og ordentlige folk, så det vil helt sikkert ikke gentage sig.

Vi håndterer også denne, og det skal nok lande.

Men – ja, der er desværre altid et men!

Det vil være fantastisk, hvis alle lige tænker sig om en ekstra gang, inden der postes alt muligt spændende ud på Facebook, Twitter, mail, i kronikker eller et femte sted. Det er let at forstå, at man kan blive revet med, når en flok ophidsede fjolser fra Mellemøsten begiver sig ud i, hvad der ligner et voldsomt slagsmål foran Folketinget og på den måde i næsten håndgribelig forstand bringer deres konflikter til Danmark.

Men man skal ALTID spørge sig selv: Gavner det her DF eller gavner det ikke DF? Noget, der ikke gavner, kan meget let skade. Og skade, det har vi ikke brug for.

Det er noget pjat, helt overflødigt og også urimeligt at generalisere muslimer. Alle tyskere var heller ikke nazister, alle palæstinensere er ikke rabiate, alle amerikanere er ikke skydegale og alle bistandsklienter er ikke dovne! Og – alle DF´ere er heller ikke, sjovt nok, indskrænkede, hadske, smådumme, halvfede eller fordomsfulde. Selv om der rent faktisk er nogle, der mener, at det lige præcis er tilfældet. Det er den slags berigende medborgere, der render rundt ved festlige lejligheder og råber ”Ingen racister i vores gader” og ”Racister, fascister skal hakkes til medister!”.

De løbske asyltal, bandevold, elendige integration, volden og terroren fra ISIS, krigen i Syrien og Hamas’ utålelige terroradfærd mod fredelige israelere taler deres eget, ubehagelige sprog. Vi behøver ikke at hyle med! Saglige, rolige argumenter er nok. Læs f.eks. dagens Ugebrev fra formanden.

Som I alle ved, går det ualmindeligt godt for DF. Senest i dag redder en flot meningsmålingsfremgang i Voxmeter et bekvemt blåt flertal hjem. Så bekvemt, at man må fryde sig ved tanken om, hvad Socialdemokratiet mon tænker… Her har de ”lanceret” en såkaldt ”kampagne”, komplet med hjemmeside, ministre på banen m.v. om Dansk Folkepartis såkaldte overdrevne løfter og tulliarder. Og hvad sker der? DF går frem og frem og frem. Dét må være træls for dem ;-)

Og jo større DF bliver i de der øjebliksbilleder, der efterhånden har varet et meget langt øjeblik, jo mere et legitimt mål bliver vi for medier og modstandere. Der skal mindre til, før de farer af sted og bygger sager og historier op.

Vi har haft en fin sommer mediemæssigt, overordnet set. Det grus, der har været i maskineriet, ja det har vi selv kastet derned i form af lokale fantaster der strides og kævles, lokale opdateringer på netop FB og et par kronikker, der var overflødige.

Så en stille bøn til alle: Min mors gode råd om at tænke, før man taler, gælder stadig, nu også på de sociale medier!

Med venlig hilsen
Poul Lindholm Nielsen, partisekretær Dansk Folkeparti

 

 

Mailen Poul Lindholm Nielsen tager udgangspunkt i denne opdatering på Facebook.

 

 

 

 

 


 

 

 

Mail fra pressechef Søren Søndergaard -

Kære alle
Formand Kristian Thulsen Dahl har til Berlingske søndag givet et omfattende interview om Dansk Folkepartis holdning til, hvordan vi begrænser indvandring.

Kristian har fulgt debatten og han konkluderer klart i Berlingske, som I kan læse i vedhæftede/nedenstående.

DF's linje er, at vi skelner mellem vestlig og ikke-vestlig indvandring. Det er et anerkendt begreb, som også Dream lægger til grund. Lidt mere detaljeret kan man sige, at vi taler om indvandring fra vestlig og ikke-vestlig kulturkreds. Vi anser ikke indvandring fra f.eks. Taiwan eller Vietnam for et problem. Men for enkelthedens skyld tales der altså om vestlig og ikke-vestlig indvandring.

Som I kan se af artiklen udtrykker Kristian Thulesen Dahl også, at antallet af ikke-vestlige udlændinge betyder noget, at man på Christiansborg er nødt til åbent at erkende, at der ér problemer med indvandringen og den efterfølgende integration.

Det er det synspunkt, DF altid har haft. Og ved pressemødet efter Folketingsgruppens sommergruppemøde i Vejle i august 2010 præsenterede DF et stop for ikke-vestlig indvandring som forslag.

Berlingske gør et stort nummer ud af det, historien sættes stort op. Som de fleste af jer ved, har Belingske interesseret sig levende for emnet nogle uger, og sidst kom der nogle tv-indslag ud af det.

Vi vil gerne undgå, at tv får anledning til konflikt-historier på emnet. Og I kan være sikre på, at hvis I kontaktes, så er det for at etablere en konflikt. Uanset, hvor meget I bakker Kristians synspunkt op, vil medierne være fokuserede på forskellene, sprækker og endog mulige tolkningsforskelle.

Den enorme medvind, DF har, også udtrykt i der meget positive meningsmålinger og medlemsfremgangen, gør, at det er særskilt interessant for modstandere og medier at søge efter konflikter i DF.

Afstå derfor fra at kommentere i medierne. Henvis venligst til medlem af ledelsen, udlændinge- og integrationsordfører Martin Henriksen. (RED. En klar mundkurv fra ledelsen til DF's medlemmer)

Med venlig hilsen og god weekend
Søren Søndergaard, pressechef Dansk Folkeparti.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Dansk Folkeparti sletter Facebook indlæg

 

 

 

Billedet er øjensynligt et udklip af en statusopdatering fra en anonym Facebook-bruger, der gør sig lystig over de berømte Muhammed-tegninger.

 

Det faldt tilsyneladende i god jord hos Dansk Folkepartis københavnske afdeling. I hvert fald blev billedet raskvæk delt med foreningens 3.638 følgere, hvor opslaget høstede adskillige likes og bifald.

 

"Det giver udtrykket "sorte penge" en helt ny betydning", lød foreningens ledsagende kommentar.

 

Dansk Folkeparti i København opfordrer ellers til en sober tone og positive bidrag til debatten på Facebook. Opslaget er da også efterfølgende blevet slettet.

 

Ifølge sidens administrator og bestyrelsesmedlem i lokalforeningen, Jens Licht Vornøe, skyldes det at billedet kan sende et uheldigt signal.

 

Dansk Folkeparti sædvanlige retorik når det går galt ...........

 

Hos Dansk Folkepartis hovedbestyrelse betragter man ikke opslaget som et stort problem, men bifalder dog alligevel lokalforeningens beslutning om at fjerne det.

 

"Vi synes selvfølgelig ikke at opslaget er særlig smart, så det er fint at det er blevet taget ned igen. Men så er der heller ikke så meget mere i det. Det er en vits, der har floreret på Facebook i længere tid," siger Steen Thomsen, organisationskonsulent hos Dansk Folkeparti.

 

 


 

 

 

DF er kopiproduktet i dansk politik ......


>DF er kopiproduktet i dansk politik.

 


Den 08. Januar 2015.
Hvem stjal egentlig hvis politik? DF sælger socialdemokratiske varer, men fornægter globaliseringen. Det største og mest uansvarlige politiske bedrag i nyere tid.

At DF aktuelt er i stand til at bluffe op mod tyve procent af vælgerne med idéen om, at man kan skrue tiden fyrre år tilbage og samtidig høste frugterne af nutiden, har tilsyneladende givet dele af partiledelsen storhedsvanvid.

I hvert fald er påstanden om at det er S der har kopieret DF´s politik – og ikke omvendt - den største og mest lattervækkende løgnehistorie i dansk politiks nyere historie.

Sandheden er, at siden DF´s oprindelige reinkarnation i 1995 har partiet bevidst og meget konsekvent kopieret stort set hele det socialdemokratiske partiprogram.

Nævn ét element fra socialdemokratiets velfærdsprogram, udover den-der-med-indvandrerne, som DF ikke har kopieret og gjort til partiets ”egen” politik?

Læs hele Jacob Terps blogindlæg på http://www.jyllands-posten.dk/blogs/jacobterp.


 

 

 Af Allan Andersen, en 14. december 2014.
Forleden bragte Dagbladet Nordvestnyt dette læserbrev som jeg har skrevet sammen med Kaare Dybvad, og vi venter stadig...
Efterlønsaftalen vender sig i graven!

Da efterlønnens politiske skæbne blev beseglet før sommerferien i 2011, var vi mange der råbte vagt i gevær. Ikke mindst gennem 3F-kampagnen "Skævt", blev der sat fokus på konsekvenserne af en fortsat udhuling af vores velfærd.

Det gjorde vi fordi beslutningen om at afskaffe efterlønnen var en grufuld fejltagelse, og et udtryk for den politiske elites arrogance over for hårdtarbejdende lønmodtagere. Afskaffelsen af efterlønnen trak tæppet væk under de faglærte og ufaglærte lønmodtagergrupper, som lige pludselig mistede muligheden for at trække sig lidt tidligere tilbage fra deres arbejde. Mange af dem har tilbragt 40 år på arbejdsmarkedet, og har altid gjort hvad samfundet forventede af dem. Alligevel blev de straffet af højrefløjens partier, som fra den ene dag til den anden forringede deres sikkerhedsnet.

For det andet fordi at partierne kom med luftige løfter om at erstatningen for efterlønnen skulle være skabelsen af et mere fleksibelt arbejdsmarked og arbejdsliv. Man skulle altså skabe et arbejdsmarked hvor folk ikke blev nedslidte – bl.a. ved at fokusere benhårdt på arbejdsmiljøet.
Vi var allerede dengang mange der sad med bange anelser, og ventede på at få fremlagt konkrete bud på, hvordan det skulle kunne lade sig gøre. Men Venstre, Det Konservative Folkeparti, Det Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, fik aldrig fremlagt de konkrete bud på, hvordan vi skaber et mere rummeligt arbejdsmarked for nedslidte lønmodtagere. De var hurtige til at slagte efterlønnen, men knap så hurtige til at levere reelle alternativer.

Der er gået over tre år siden efterlønsaftalen blev indgået. I den tid har vi ikke set skyggen af politisk vilje fra oppositionen, når det kommer til at fremlægge en plan for, hvordan vi skaber et helt andet arbejdsmarked. Hvor er de progressive og visionære tiltag på arbejdsmiljøområdet? Hvor er de politiske initiativer, der skal skabe bedre forhold for vores nedslidte seniorer? Vi kan ikke få øje på dem.

Det har øjensynligt heller ikke været højt på dagsordenen hos Det Radikale Venstre, når man ser på hvilke kampe de har prioriteret at tage internt i regeringen. Partiet har været stærkt optaget af forholdene for etniske og seksuelle minoriteter, men forholdene for almindelige lønmodtagere har ikke ligget dem på sinde. Heldigvis har den socialdemokratiske del af regeringen formået at presse stærke forbedringer igennem – blandt andet flere uddannelsesmuligheder for ufaglærte. Det er bare ikke nok.

Derfor må partierne bag efterlønsaftalen komme på banen, og tage ansvar for deres skandaløse afskaffelse af efterlønnen. Lønmodtagerne har indtil videre ventet tre år på at få præsenteret den plan, der skal gøre op med det nedslidende arbejdsmarked.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Dansk Folkeparti har det svært med de historiske fakta

 

 

Opsamling på DF og deres manglende historiekompetencer.

 

Søren Espersen: Vi har haft grænsekontrol i 2000 år. (biiip... det er 200 år)

 

Kristian Thulesen Dahl: Vor kristne kulturarv er 6000 år gammel (biiiip...kristendommen er 2000 år gammel og blev først indført med krig og blod over flere år omkring år 1000)

 

Søren Espersen: Palæstina har aldrig eksisteret. (biiiiip... Herodotus beskrev Palæstina ca. 485 år før vor tidsregning.)

 

Pia Kjærsgaard: Der var ingen sigøjnere i Danmark i 1864 (biiiip...Allerede i 1533 kom de første)

 

Pia Kjærsgaard: U.S.A. er et nyt land, som ikke havde nogen oprindelig befolkning.... (biiippp... hvor kommer indianerne så fra?)

 

Pia Kjærsgaard: Den danske krone er 1000 år gammel. (biiip...vedtaget som valuta ved lov i 1873)

 

Kilde: Lars Løkke er ren

 

 

 


 

 

Et forslag til Dansk Folkepartis TV kanal

 

 

Fra kl 08:00-10:00 - Rapport fra et kolonihave hus, hvor vi begynder med at Dannebrog går til tops med både i røg og damp!

10;00-12:00 Livet for den kongelige hund med Dannebrog til tops i røg og damp

12-16 Morten Korck eftermiddag afbrudt af Dannebrog der går til tops i røg og damp

16-18 Rapport fra slottet med Dannebrog til tops i røg og damp

1800 1900 Nyheder med fra en svinefarm med Dannebrog til tops i røg og damp

19-20 En times national sang med Dannebrog til tops i røg og damp

20-21 Den ægte version af 1864 nu slår vi tysken med Dannebrog til tops i røg og damp

21-23 Morten Korck aften med Dannebrog til tops i røg og damp

23-08. Still billed af Kongehuset ned national sangen afbrudt af Dannebrog der går til tops i røg og damp

 

 

 

 


 

 

Byråds- og regionrådsmedlem Vivi Jensen smidt ud af Dansk Folkeparti.

 

 

Den fremtrædende nordjyske lokalpolitiker Vivi Jensen fra Hjørring blev i går forhenværende medlem af Dansk Folkeparti. Efter fem års intern u

Siden dannet på: 0.06 sekunder
1,487,668 Unikke besøg